Vil gerne med i en film

Hej
Jeg har altid haft et kæmpe stort ønske om at blive skuespiller, så jeg vil gerne lige stille dig nogle spørgsmål:
1) hvordan kan man komme med i en film?
2) skal man være meget god for at komme med i en film?
3) hvor kan man stille op til at komme med i en film?
4) er der mange der skal se på en, når man er inde og se om man kan komme med i en film.
Hilsen M

Svar

Hej M..Her kommer svarene på dine spørgsmål om at blive skuespiller og komme med i en film. Du er til enhver tid velkommen til at skrive til os:1. Der er flere måder: Du kan holde øje med aviserne. Her efterlyser de en gang i mellem børn og unge til en film.Du kan modtage nyhedsmail fra www.fjernsynet.dkHer bliver deraf og tilefterlyst personer i forskellige aldre – også unge – til at være med i en film. På fjernsynet.dkhar man også mulighed for at være publikum til diverse TV-forestillinger og andet.
Du kan også prøve at gå ind på DASK-online.dk. Det er en hjemmeside, hvor de søger skuespillere og hvor der bl.a. står noget om, hvordan man bliver skuespiller. www.DASK-online.dk
Når man har søgt ind til en film, bliver man indkaldt til audition, så filmselskabet kan se, om man har talent og matcher den rolle, de søger.
2. God og god….man skal selvfølgelig have talent for at spille skuespil og være god til at huske replikker. Det er også vigtigt, at man ikke er “kunstig”; man skal være sig selv. Og så behøver man bestemt ikke at være køn, men fotogen og have en udstråling vil være fint.Der vil altid være nogen, der har et naturtalent, for at blive skuespiller. Men uanset om man har det, eller ej, vil det måske være en god ide, hvis du begynder at gå til noget drama eller musical, så du kan dygtiggøre dig, når du nu har en drøm om at komme med i en film eller blive skuespiller. Måske findes der et sted, du kan gå, i nærheden af din bopæl fx på Ungdomsskolen?Kender du Eventyrteatret? Her kan man gå til drama og de har også en teatergruppe for børn og unge, som optræder mange steder, fx i Tivoli. Her kan man være heldig at blive optaget, hvis man har talent. Klik ind på deres hjemmeside: www.eventyrteatret.dkog se, om det er noget for dig. Når du bliver voksen, kan du fx søge
indpå StatensTeaterskole –www.teaterskolen.dk3. Se svar nr. 1.4. Det er nok forskelligt, men mon ikke det er 2-4 voksne, der er tilstede.Håber, du har fået svar på det hele, ellers skriv igen.Hilsen
Børnepanelet