Drillet med at tegne og hygge

Jeg elsker at sidde og tegne og hygge mig derhjemme. Er ikke så tit på computeren.
Pigerne i klassen driller mig med det. Det har de gjort længe.
Hvad gør jeg?
Hilsen
Grete (dæknavn) 13 år

Svar

Heeej “Grete”Det lyder ikke så rart.Når du nu bliver drillet sådan med det, har du ifølge mig 2 muligheder:1) Du kan tage kampen op og snakke med dine forældre og din klasselærer om det. Så kan I tage emnet op blandt jer piger, og måske indser de, at de skulle lære dig bedre at kende, inden de dømmer dig.2) Du kan også vælge mulighed nr. 2 og skifte skole. En anden klasse med nye mennesker, kan være godt, hvis man før har oplevet mobning. De kender dig jo ikke, og de er “tvunget” til at lære dig at kende.Nu skal du “bare” vælge. Men husk nu at tænke over det hele og lyt til dit hjerte.Held og lykke ønsker Julie 13 år, Børnepanelet.