Hader julen

HejJeg hader julen, er jeg mærkelig for det?Jeg synes den er overdreven og jeg hader alle de folk, der stresser rundt, for at købe gaver.Hvorfor ikke bare spise noget almindeligt juleaften, fx pizza. Når jeg bliver voksen, vil jeg lave om på det.Vi skal over og holde jul i Jyland og min far siger, jeg skal med. Men jeg gider jo heller ikke sidde alene derhjemme.Skal ikke give nogen gaver til nogen, for det gider jeg ikke.Men hvad siger i? Er jeg total mærkelig?HilsenJustin julehader 14 år(ikke mit rigtige navn)

Svar

Hej Justin-julehader
Om man kan lide julen, er jo en smagssag. Så jeg vil ikke sige, at du er mærkelig for at hade den.MEN
jeg synes ikke, at du skal ødelægge julen for dem omkring dig ved at være negativ.Jeg synes, du skal tage med til Jylland, så i det mindste for at gøre din familie glad.Jeg synes, at du skal tænke over, hvorfor du hader julen. Julen er jo bare en tradition, hvor man har det hyggeligt som fx fødselsdage og påske. Hvorfor hader du ikke disse traditioner, når du hader julen?HilsenLinea 14 år, BP