Vild med en der mobber hende

Hej..
Jeg er forelsket i en dreng fra min klasse. Han mobber mig og driller mig. Han siger mit hoved er stort, men det er det ikke.Og han ved ikke, jeg elsker ham. Han kalder mig “luder” og alt muligt andet pis.Hvad skal jeg gøre? Jeg elsker ham.HilsenPigen på 15 år

Svar

Hej 15-årig pigeDen er svær, øh. Det er jo ikke sjovt at være vild med en, som mobber en!! Umiddelbart lyder det jo ikke som om, det er den aller bedste fyr at forelske sig i!????Men, men, men måske kan det være, at han er så usikker på dig, at han driller dig, for at komme i kontakt med dig?? Måske tænker han: En dum kontakt er bedre end ingen kontakt? Har du tænkt over det?Hvis han også er 15 år, kan man forestille sig, at han er lidt umoden, og måske ikke helt klar til “det” med piger endnu. Derfor har han sådan en dum og kejtet måde at opføre sig på.Så som sagt er det lidt svært, hvad du skal gøre. Men du må i hvert fald prøve at snakke med ham. Det erdu vel også nødt til, eftersom han mobber. Så du må i første færd sige til ham, at du ikke vil finde dig i hans tåbelige ord om dig og du vil være fri for at blive kaldt “luder”. Hvis det ikke hjælper, ja så er han bare en dum fyr. Men hvis han siger undskyld eller fx “jeg ville da bare lave lidt sjov med dig!?”, (selvom det ikke er spor sjovt) kan det netop være, at han gerne vil i kontakt med dig. Så tag den derfra!Hvis han fortsætter med at opføre sig idiotisk, må du droppe ham, så er han ikke værd at holde af.Venlig hilsenBørnepanelet