Hun er blevet en snob

Heej (:Der er en pige i min klasse, som til at starte med, bare var sådan normal ligesom alle fra klassen? Men nu er hun blevet til den største snob ever?Og mange af dem fra klassen synes, det er ved at blive lidt for meget.Hvad kan man gøre for at få hende lidt mere ned ? 😮 (;
Hilsen
C……………………………. 13 år

Svar

Hej C… 13 år
Det er selvfølgelig super irriterende, at have en snob i klassen. Jeg kender det selv.
Hvis du skal snakke med hende, så gør det sammen med nogle andre fra klassen, som har samme mening som dig. MEN I skal ikke gøre det til et angreb – fortæl hende hvad I syntes!!
Hun kan sagtens blive rigtig sur og fornærmet og give skylden videre. De plejer ikke selv at kunne se deres fejl og nægter.Så hvis en snak ikke hjælper, kan du/I altid “bare” ignorere hende lidt, og give hende hint med, at hun er begyndt at gå jer på nerverne.KH
Helene 15 år, BP