Har ej tid til veninderne

Hej
Jeg synes virkeligt at min mor udnytter mig, jeg skal passe min lillebror hele tiden, så jeg ikke har tid til mine venner.
Lige så snart jeg har lavet lektier, siger min mor, at nu skal jeg kigge efter ham.Det hun laver er jo at lave mad og derefter er hun på computeren og jeg skal rydde op og vaske op.
Så skal jeg passe ham igen til kl. 20, hvor han skal i seng. Derefter har jeg lige en times tid til mig selv, øv.Hvad skal jeg gøre og sige til mor????Fra pigen på 13 år

Svar

Hej pigen på 13 år
Ja, det er selvfølgelig uretfærdigt. Du skulle prøve at snakke med din mor om det. Få hende til at forstå, at du har brug for tid til dig selv.Du skal også selv se det fra hendes synsvinkel. Hun arbejder, og laver mad, men hun burde jo selv se efter ham, når hun ellers selv bare er på computeren. Snak med hende!Måske burde I skaffe jer en barnepige/babysitter, så han kan passes, når du er sammen med veninderne.Håber det hjælper , ellers så bare skriv igen!!!KH
Helene 15 år, BP