Veninden er begyndt at bagtale hende

Hej
Her efter påske er det som om min veninde er begyndt at bagtale mig over for en anden en, der går i vores parallelklasse.
Jeg har det dårligt med det, for vi har altid været for hinanden og betroet os altid. Hun ved så meget hemmeligt om mig.Hun undgår mig nu!Hvad skal jeg gøre for at få hende tilbage?Hjælp mig.Hilsen
B (navn slettet af BP) 13 år

Svar

Hei (:
Du skal prøve at snakke med din veninde om det.
Måske kunne du prøve at sende en sms til hende, efter skole, eller i weekenden, når du ved, hun IKKE er sammen med hende fra parallelklassen, eller andre, så du “har hende for dig selv”, og spørg om hun har tid til at snakke.. Men jeg tror også, at det er vigtigt, at du får det sagt, mens du kan se hende i øjnene.
Du kan prøve at forklare, hvordan du føler, og spørge hvorfor hun opfører sig sådan. Det kan jo være, at det hele bare er en misforståelse.
Men prøv at snakke med hende.
Knus Louise 16 år, BP

Veninden er begyndt at bagtale hende

Hej
Her efter påske er det som om min veninde er begyndt at bagtale mig over for en anden en, der går i vores parallelklasse.
Jeg har det dårligt med det, for vi har altid været for hinanden og betroet os altid. Hun ved så meget hemmeligt om mig.Hun undgår mig nu!Hvad skal jeg gøre for at få hende tilbage?Hjælp mig.Hilsen
B (navn slettet af BP) 13 år

Svar

Hei (:
Du skal prøve at snakke med din veninde om det.
Måske kunne du prøve at sende en sms til hende, efter skole, eller i weekenden, når du ved, hun IKKE er sammen med hende fra parallelklassen, eller andre, så du “har hende for dig selv”, og spørg om hun har tid til at snakke.. Men jeg tror også, at det er vigtigt, at du får det sagt, mens du kan se hende i øjnene.
Du kan prøve at forklare, hvordan du føler, og spørge hvorfor hun opfører sig sådan. Det kan jo være, at det hele bare er en misforståelse.
Men prøv at snakke med hende.
Knus Louise 16 år, BP