De er begyndt at mobbe hende

Hej. Jeg har slet ikke lyst til at fortsætte i skolen efter sommerferien, fordi der er flere i min klasse, som er begyndt at mobbe mig.De siger, jeg er mærkelig og gider ikke være sammen med mig.Jeg synes ikke selv, jeg er mærkelig, måske er jeg lidt stille, men det er man da ikke mærkelig af, vel.Hvad skal jeg gøre?Hilsen
Tulle-pigen 12 år

Svar

Hej Tulle-pigen
Hvor er det synd, at der er nogen, der mobber dig! Og nej, du er ikke mærkelig, fordi du er lidt stille!
Jeg synes først og fremmest, at du skal sige det til dine forældre, som måske kan ringe til din lærer og sige det.Ellers kan du måske selv prøve at sige det til din lærer, og så kan I snakke sammen om, hvad I gør.Prøv også at ignorere dem, når de mobber dig, for så bliver de trætte af, at du ikke reagerer, og så kan det være, at de gør det sjældnere eller måske stopper de helt!Sidste udvej kan være, at du skifter skole/klasse.Det er aldrig rart, at blive mobbet og jeg håber, det kommer til at gå bedre for dig!!!!M.v.h.
Katg. 14 år, BP
PS. Forhåbentlig er der nogle drenge og piger i klassen, du kan lide… så hold sammen med dem!!!!