Forelsket i en udvist iraker

Hej Børnepanelet! Jeg er forelsket i en, der er blevet udvist fra Danmark, han er rejst til sit land, Irak nu.Hvad skal jeg gøre nu, fordi jeg kommer aldrig til at se ham mere?
Hjælp!Hilsen
Den 17-årige pige

Svar

Hej 17-årige pige
Det er fuldt forståeligt, at du er ked af det og savner den fyr, som du blev forelsket i. Vi føler med dig!
Det er altid svært at “miste” – især når man ikke selv har været medvirkende til det.Der er desværre ikke andre løsninger, end at ringe og skrive sammen med ham (breve, e-mailes, facebook, smse)og forsøge at holde den varme kontakt ved lige – selvom vi ved, det er en ringe trøst.Måske kan han komme og besøge dig engang på et turistvisum?Når I bliver 24 år, kan et muligt ægteskab med ham måske komme på tale, via den såkaldte “familiesammenføring”. Se vedlagte link!!Om I kan holde kærligheden ved lige, vil vi selvfølgelig håbe rigtig meget for dig (og ham)!!Pøj pøj!!!Venlige sommerhilsner
Børnepanelethttp://www.nyidanmark.dk/da-dk/Ophold/familiesammenfoering/aegtefaeller/aegtefaeller.htm