Vild med en fra klubben

Hej. Jeg er vildt forelsket i en fra min klub. Han kigger nogen gange på mig og det er der næsten ingen, der gør. Men jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre.Hilsen pigen med det store problem på 12 år

Svar

Hej pigen på 12 årDet lyder rigtig dejligt, at fyren, du er vildt forelsket i, kigger på dig!!!!
Det er et stort skridt på vejen, så vi kunne godt forestille os, at han måske også er vild med dig.Vi syntes, at du skal begynde at snakke med ham. Du kan jo “bare” begynde at sige et eller andet “helt tilfældigt”, fx noget om en klubfest eller noget andet, der foregår i klubben. Så kan du jo spørge,om han har set en bestemt film over i biffen, og om han gad gå med dig over og se den eller en anden film.
Hvis du ikke ved så meget om ham, kan du jo derefter spørge til hans skole, og om han nogle søde eller åndssvage lærere osv. osv. osv.Hvis han så ER interesseret i dig, hvilket det tyder på, så går det som regel derefter af sig selv. Og måske er han kun glad for, at du tager initiativet!!!!! Så se nu at tage kontakt med ham.Vi ønsker dig helt og lykke med det.V.H.
Børnepanelet