Tuder over ingenting

Hej, jeg tuder over ingenting. Jeg bliver altid så ked af det, både når jeg får skæld ud, og når nogen af veninderne siger noget til mig, som jeg ikke lige er enig med dem i. Og for ikke så længe side, slog min kæreste op og så tudede jeg i 14 dage derefter, men er ved at være over det nu, trods alt.Har I et tip til, hvordan jeg holder op med at være en tudetøs?Hilsen
A 14 år

Svar

Hej A..
Det er ganske normalt at svinge op og ned i humøret, når man er i puberteten.
Men først og fremmest synes jeg, at du skal snakke med dine forældre om det. Det hjælper tit at snakke om sine problemer, og hvis du tit føler dig rigtig deprimeret, kan det jo være, du måske har brug for en psykolog!!!???Og HUSK – at det er helt okay at græde engang i mellem.Held og lykke frem over.M.V.H.
K.a.t.g. 14 år, BPPS. Hvis du ikke lige vil tale med forældrene om det, kan du fx tale med en sød voksen, du har tillid til.En god ting kan måske være, at du skriver dagbog. Så får du skrevet alle dine tanker osv. ned på papir.