Forelsket i en fra klubben

Hej. Jeg har et lille problem. Jeg er blevet forelsket i en dreng fra klubben. Han skriver tit til mig på Facebook, hvor han spørger, hvad jeg laver, og om jeg har det godt.Men hvad skal jeg gøre? Jeg er helt vildt forelsket i ham?A.

Svar

Hej A….
Det lyder da som om, at ham fyren fra klubben er mega interesseret i dig, ellers ville han jo ikke bruge tid på at skrive til dig på Facebook!?!!! Tydeligt er det også, at han spørg, om du har det godt!Så bliv endelig ved med at svare ham på “Facen” og skriv også noget sødt til ham!!! :-)Du kan måske foreslå, at I mødes på et tidspunkt og/eller kan lave noget sammen. Hvad med en tur i biffen – en tur på en hyggelig café eller.???Vær ikke bange for at tage initiativet, for det bliver de fleste drenge kun glade for.Vi ønsker dig held og lykke!
Skriv endelig igen, hvis du vil have flere råd.Knus
Børnepanelet