Tre dumme piger i klassen

Jeg bliver rakket ned af 3 dumme piger i klassen. De siger til de andre, at jeg har gjort dit og dat og det passer bare ikke. I går gik jeg tudende hjem – men jeg sagde ikke noget til min mor. Det er nemlig flovt.Hvad tror i, jeg kan gøre?Venter på et svar, så er i søde.Hilsen
JXXXXX 13 år

Svar

Hej J… 13 år
Vi herinde synes, du skal snakke med en voksen om det. Og hvis du ikke har lyst til at snakke med din mor, så prøv evt. din klasselærer eller en, du føler dig tryg ved at betro dig til!Det er VIGTIGT, at du IKKE holder det for dig selv, for så bliver der ikke gjort noget ved det.Håber det vil hjælpe dig – ellers skriv hurtigt igen!!!Hilsen
L. 15 år, Børnepanelet
PS. Hold sammen med de piger (og drenge) i klassen, du kan lide.
Og/eller dem fra parallelklassen.