Ikke kommet sammen med en endnu

Kære BPJeg har ikke kommet sammen med nogen endnu. Er det fordi, jeg er grim ?Jeg kan lide en dreng, men han kan ikke lide mig. Han vil ikke komme sammen med mig. Hvad skal jeg gøre ?

Hilsen mig pige på 14 år.

Svar

Hej pigen på 14 år !Du må ikke tro, at den dreng du kan lide – ikke kan lide dig på grund af dit udseende.Det har ikke noget med det at gøre. De to ting hænger ikke sammen.Det kan nemlig være, at du slet ikke er hans type – eller måske kan årsagen være, at den dreng slet ikke har lyst til at komme sammen med en pige endnu. Det er ikke unormalt for drenge i 14-års alderen.Eller måske kan det være fordi, han allerede kommer sammen med en.Du må prøve at lade være med at fokusere så meget på dit udseende, selvom det er svært. Det kan være noget, du bilder dig ind, at du er grim. Ja, for hvad er grimt? Eller måske er det nogen fra klassen, der har sagt til dig, at du er grim? Så må du blive ved med at fortælle dig selv, at det har de ikke ret i.Hvert menneske har et eller andet godt, spændende og interessant at byde på. Prøv at fremhæve det, du mener, ser godt ud på dig. Det kan være dine øjne eller din mund. Så gør lidt ekstra ud af det. Du kan måske også “vælge”, at gå i lidt specielt tøj, for at gøre dig lidt mere speciel i forhold til de andre piger. Det behøver jo ikke at være noget dyrt. Du kan gøre en dyd ud af dét, hvis du vil (og tør).Tal med dine veninder om det, det kan jo være, at de også har de samme tanker og har prøvet det.Du skal nok finde en sød fyr en dag – vær sikker på det!Mange hilsner os påBørnepanelet