De nye briller er afskyelige

Jeg har fået nogle afskyelige briller. De var billige. Jeg ville hellere have nogle andre, men det måtte jeg ikke. Jeg skal så vente nogle år med at få nogle smartere briller. Surt!Skal jeg lade være med at gå med brillerne eller finde mig i det?Bpige) 14 år

Svar

Hej 14-årige Bea
Ej hvor irriterende! Men det lyder som om, at beslutningen om, at du skal vente nogen år med nogen dyre briller, er taget. Ellers er der jo også den mulighed, at du selv kan betale for sådan nogen dyre briller, du gerne vil have. For dine penge kan du jo bruge til, hvad du vil!
Hvis du dog ikke vil bruge dine egne penge på det, så synes jeg nu stadig, at du skal gå med dem, du har.Da jeg fik mine første briller, gik jeg heller ikke med dem det første halve år, fordi jeg også var flov over dem, men man har jo briller fordi, man har brug for dem, og jeg synes, du skal gå med dem!Du må ikke være bange for andres reaktioner, for det handler jo kun om dig.Held & lykke fremover.Julie 14 år, BP