Vil passe lillebror

Davs! Det er længe siden, jeg har skrevet til BP!
Jeg siger til min far og mor, at min grimme storesøster tror, hun kan passe på min lillebror. Med de forstår det ikke og det er irriterende. Og min far og mor går på arbejde nogen gange, så de kan aldrig passe på ham, når han græder. Så er hun ligeglad med ham. Hun har et problem, og jeg må ikke passe på ham. Men jeg kan godt og jeg har snakket med dem, men de er ligeglade. Hjælp mig.Fra pigen på 12 år

Svar

Hej pigen på 12 år
Jeg kan læse, at du har prøvet at snakke med dine forældre omkring det med pasningen af din lillebror, hvilket er en god ting.Måske kan du prøve én gang til, hvor du sætter dig ned sammen med dine forældre og får en snak med dem. Hvis det ikke hjælper, så prøv at passe på din bror de gange, hvor din søster glipper. Det kan jo være, at dine forældre vil indse, at du godt kan passe på din bror alligevel!Håber du kan bruge mit svar, ellers må du snarest skrive igen til os.M.V.H.
F.. 13 år, BPPS. Din lillebror er vel i institution normalt???? Du mener sikkert,at det er en gang i mellem, at din storesøster skal passe din bror, eller hvad??? Det er jo et kæmpe stort ansvar at passe et lille barn….