Mor snakker grimt om far

Min far og mor hader hinanden. De kan slet ikke snakke sammen og heller ikke i telefonen. Det er så pinligt. Når jeg er hos far, siger han dog ikke så meget om mor. Men mor siger hele tiden at min far er en lort og ikke noget at skrive hjem om.De blev skilt for 3 år siden og jeg bor hos mor. Ingen af dem har fået nye kærester.Jeg har en lillebror og han bor hos far.Hvad skal jeg gøre og sige til min mor, for jeg elsker også min far.KnusP13 år

Svar

Hej P… 13 år
Du kunne måske sige til din mor, som du skriver her i mailen, at du ikke kan lide det, hun siger om din far, fordi du også elsker din far.HUSK at sige det klart og tydeligt, så hun forstår, at du mener det, du siger!!!Kærlig hilsen
Lærke B. 15 år, BPPS. Hvis det ikke hjælper, så skriv endelig igen!PPS. Tjek evt. denne super gode hjemmeside: http://www.morogfarskalskilles.dk/site.aspx?p=2622