De puster og lyder som dyr

Hej BP
Jeg er så træt af at min mor og far ligger og boller derinde og puster og puster og siger mærkelige lyde og de lyder som dyr. Det er så irriterende at høre på.Er det unormalt, at jeg ikke kan lide at høre på det det?Hvornår begynder man at bolle og ved I også, hvornår man holder op, altså hvor gammel man så er?Hilsen
Bjørn 11 år (ikke mit rigtige navn)

Svar

Kære Bjørn 11år
Det, dine forældre gør, er jo helt normalt!!!!
Nej, du er ikke unormal. Det er fordi, du måske synes, det er lidt voldsomt??Prøv om du kan ignorere det. Dine forældre hygger sig jo og måske kan det være, at de planlægger at du får en lillesøster eller lillebror på et tidspunkt????Hvis lydene bliver ved med at irritere dig, så må du fortælle dem det, så må de lukke døren, så lydene ikke høres så meget.Man har samleje, når man er klar til det. Dog er det jo først “lovligt” fra man er 15 år (buksemyndighedsalderen). (X)Det er forskelligt, hvornår man slutter. Man kan jo blive ved, selvom man er højt oppe i alderen. Det har nemlig ikke noget at gøre med, at man kan være for gammel til det. Det er lysten m.m.Hilsen
Thadeus 13 år, BP
(X) Den seksuelle lavalder er jo lavet, for at beskytte barnet mod en voksen!