Gider ikke julen

Hejsa, jeg har det problem, at jeg hader julen. Jeg synes, det er så kunstigt. Alle lader som om, de er glade, for deres gave, de får af foreks. Tante Agathe.Jeg vil hellere afskaffe julen, men det vil alle andre jo ikke. Jeg gider altså ikke julen.Mine forældre siger, jeg skal være med til maden og dansen om juletræet, og så må jeg godt gå over til vennerne bagefter.Hav siger I på panelet?Hilsen Sune 16 år, X-by

Svar

Hej Sune
Jeg selv elsker julen – alt maden, gaverne, hyggen og sneen! Det er en af de bedste tider på året, synes jeg.Den der gave fra Agathe, som du nævner, kan jo bare byttes, hvis man/du er utilfreds med den.Jeg synes, at du skal tænke over, at hele din familie vil blive super glade, hvis du blev til det er slut. Altså der ved 00-tiden, og så når det er slut, kan du jo gå over til vennerne.Du kan måske også se julen på en anden måde; en aften hvor man hygger sig sammen med familien.Hilsen
Freja 15 år, BP