Veninden er sur

Min veninde er begyndt at være så sur hele tiden. Jeg har i hvert fald ikk gjort hende noget, for jeg hjælper hende tit med lektier og så har hun tit sovet hos mig, fordi hendes forældre har været på aftenarbejder.Hun vil ikke sige, hvorfor hun er sur, så hvad ville I gøre, hvis i var mig?Hilsenpigen med den sure veninde på 13 år

Svar

Hej pigen med den sure veninde
Hav tålmodighed, det er en af de vigtigste ting, som du kan gøre for din mindre glade veninde.Spørg hende forsigtigt én gang om, hvad der er galt. Hvis ikke hun har lyst til at svare med det samme, så fortæl hende, at du vil være der for hende, når hun får lyst til at fortælle dig det.Jeg har selv prøvet det med at have en sur veninde, og det var slet ikke sjovt. Men da hun åbnede lidt op, fandt jeg ud af, at hun bare var meget udkørt efter en seriøs omgang træning! (Hun var på det tidspunkt elitesvømmer eller lignende).Så du skal bare have tålmodighed og være klar til, når hun føler, at hun kan åbne sig!Mange hilsner
Lærke 16 år, BP