Han forstyrrer altid

Min lillebror er så irriterende fordi han forstyrrer mig altid, når jeg har venner hjemme og min kæreste.
Og så vil han hele tiden have kontakt med min kæreste.Hjælp, hvad gør jeg?Hilsen
Bissekræmmeren, en pige 14 år

Svar

Hej med dig – Bissekræmmeren 14 år
Hvor lyder dette dog bare irriterende.
Jeg har ikke selv nogen små-søskende, så på den måde kan jeg ikke relatere, men derimod har jeg nok altid været lidt ligesom din bror.
Jeg var nok også lidt irriterende overfor mine to ældre brødre.Jeg tror ikke, at din lillebror med vilje vil irritere dig. Jeg tror måske, at han savner at være lidt sammen med dig – altså bare dig og ham!!Før i tiden var I måske tit sammen, men nu hvor at du nok hellere vil være sammen med dine veninder/venner og din kæreste, føler din bror sig måske lidt “glemt”?Du kan evt. spørge dine forældre, om de vil sponsorere en tur i biografen, hvor du inviterer din bror med til lidt “søster-bror-kvalitetstid”-Hvis du laver lidt småting med ham, tror jeg ikke, at han vil være så forstyrrende.Hvis det ikke holder op, så tag en snak med dine forældre og lav evt. nogle regler.Held og lykke.Julie 15 år, BP