Er metroseksuel og feminin

Hej! Jeg er en dreng på 14 år og er metroseksuel. Det er kun mine gode veninder, som ved det. Men mine venner ved det ik… Jeg ved ik hvorfor, jeg ik vil fortælælle dem det, men sådan er det.
Men på grund af, jeg er metro og er sikker på min stil og personlighed, så er jeg meget selvsikker med nærmest alt.
Men fyrene fra årgangen siger konstant, at jeg er player, fordi jeg småflirter en smule med alle pigerne fra årgangen for sjov, men jeg er heller ik sikker på, at de ved, at det er bare harmløs flirteri.
Men jeg bliver os kaldt meget feminin, og der er sku et par stykker fra min årgang, der tror, jeg er bøsse, men mit spørgsmål er…………
Er det godt eller dårligt, at jeg både er metro og feminin?

Svar

Hej 14-årige dreng
Personligt synes jeg, at det er superfedt, at du er dig selv!
Det er altid skønt med forskellighed i denne ellers så ensformige verden.Jeg tror, at grunden til, at de “irriterer” dig, er, at de i virkeligheden er pisse usikre på sig selv, og så lader de det gå ud over dig, fordi du er alt det, som de gerne vil være: fyldt med selvtillid, har styr på pigerne fx- så jeg synes, at du er cool nok.Bare bliv ved – keep up the good work!Alt det bedste fremover, ønskerJulie 15 år, BP