Bliver udnyttet af vennerne

Nu er det altså bare for meget…………… Jeg synes, jeg bliver udnyttet af mine venner fx får de mig til at gøre noget, jeg ikke har lyst til fx mobbe en, der går i 6. klasse.
Jeg har ikk så mange venner, så jeg er lidt bange for at miste dem.
Hvad skal jeg gøre?
Miste dem og så ikk have nogle venner?
Hilsen Dzzzzzz 14 år

Svar

Hej D 14 år
Ja, jeg syntes, at du skal droppe de der venner, fordi hvis de får dig til at gøre nogle dumme ting, så er de bestemt ikke værd at samle på!!Men jeg syntes også, at det måske kunne være en god ide for dig at starte til en sportsgren eller sådan noget, fordi der får man helt sikket nogle nye og gode venner!Håber det er svar nok – ellers skriv igen.Mange hilsner
Lærke 16 år, BP
PS.
Hvis det bliver problemer med at droppe de gamle venner, så må du hente hjælp hos nogle voksne, du stoler på!