Han siger grimme ting om hende

Jeg bliver udnyttet af min kæreste. Det gik ellers rigtig godt, tkil vi havde været sammen i år.
Nu er han blevet anderledes og jeg tror ikke han gider mig mere.
Jeg er stadig vild med ham! Men han går og siger ting (grimme) om mig til hans venner og han går og flirter med andre piger, mens jeg ser på!
Skal jeg slå op med ham?
K……. (pige) 15 år

Svar

Hej K……
Jeg synes, at du skal tage en alvorlig snak med din kæreste. Fortæl ham – hvad du føler (det med at han har forandret sig) og fortæl ham, hvad du har hørt ham sige til hans venner om dig (de grimme ting). Derefter sig til ham, at du ikke kan lide, at han flirter med andre piger.
Hvis han reagerer som om, at han ikke selv havde lagt mærke til det og lover at gøre noget ved det, så giv ham en lille chance til… 🙂
Men hvis han bare opfører sig som en nar, så burde du slå op med ham….. Jeg ved godt, at det er super øv, især når nu du stadig kan lide ham, men hvis han ikke længere gør dig glad mere, så er det på tide at sige “hej, hej….!”
Håber du ender med at blive glad for dit valg – ellers skriv gerne ind igen! 🙂
Mange hilsner
Lærke 16 år, BP