Vild med kendte mennesker

Hej BP. Jeg er 16 og går i tiende. Jeg er fornylig begyndt at blive forelsket – eller hvad man nu kan kalde det, i kendte mennesker. Her for et stykke tid siden, var det Jimilian, og nu er det Zak Bagans fra Ghost Adventures. Jeg er selv irriteret over det, for jeg kommer jo aldrig til at få et forhold med dem, men de er bare åååhh så dejlige. Men jeg kan bare ikke lade være, og jeg er virkelig så forelsket, at det kriller i maven, når jeg tænker på dem, og laver sådan set ikke andet end at tænke på dem.
Altså hvad kan jeg gøre? Jeg kunne vel bare finde en kæreste i virkeligheden, men der er ikke rigtig nogen, der fanger min interesse.
Tak for forhånd.
Hilsen
Gurli (dæknavn)

Svar

Hej Gurli 16 år
Det er faktisk rimelig normalt, at få det lidt på den måde, man kan sige, at det er en form for periode, man har i sit liv … 🙂 – for mange af os. 🙂
Vores råd til dig er, at komme over det…. (:, for når du gør det (og tro mig, det gør du (: ), så kan det være, at du alligevel bliver “fanget” af en lækker “levende” dreng. 🙂
Mange hilsner
Lærke 17 år, BP