Hvordan bliver man gartner eller lignende

Jeg vil gerne være gartner eller skovridder/skovfoged – hvordan bliverjeg det?
Elsker naturen.
Curt 15 år

Svar

Kære Curt
Jeg er ikke den største ekspert på dette område, men her er hvad jeg ved:
Man kan tage en uddannelse kaldet “Anlægsgartner”. Det er en uddannelse, der kan tage mellem 2-6 år. For at tage denne uddannelse, skal du bare have afsluttet din undervisningspligt (altså Folkeskolen) (men det gør bestemt ikke noget, hvis man er nået længere i sit skoleforløb).
Jeg vil råde dig til at snakke med din studievejler, som er på de fleste skoler.
Håber du finder ud af det, men held og lykke.
M.V.H.
Oliver 14 år, BP
PS. Du kanogså gå på biblioteket og fx låne Politikens Hvad kan jeg blive.
Eller prøv at gå ind på Uddannelsesguidenshjemmeside: http://www.ug.dk/ /red.