Ideer til rejser i sommerferien

Hej! Jeg har fået lov til at være med til at bestemme hvor vi skal hen i sommerferien. Jeg må bare komme med ideer og så skal vi snakke om dem en af dagene. Jeg er meget til sol og strand og både at flyve, bus og camping.
Vil være glad hvis I kunne give mig lidt ideer, tak! 🙂
Karen 13

Svar

Hej Karen
Mest af alt handler det jo om, hvad I vil!
Oplagte steder erfamilieparadisi Italien, Spanien, Grækenland, Frankrig.. ja listen er l a n g. Det gode ved disse steder, er, at man enten kan flyve, kørei bil med evt. campingvogn, bo på hotel, leje enAutocamper,….. her er listen også l a n g!
Eller kan I måske leje et sommerhus på Bornholm
Hvispengene er til det, kan I rejse tilUSA.
Spørg dine venner/veninder, hvor de skal hen.
Her på BP skal Oliver til USA, Freja og Lærke ved ikke endnu, hvor de skal hen, jeg skal til Kreta med min far og i sommerhus med min mor. Marianne skal også til Kreta og i deres sommerhus.
Håber du fik lidt inspiration fra os.
God sommerferie.
KH
Julie 16 år, BP