Skal ikke noget i sommerferien

Jeg er så ked af at vi ikke skal nogen steder hen i sommerferien.Mine forældre har ikke råd siger de. Det er sånedern……
Hvad synes i man såkan lave iferien?
“Soluna” 12

Svar

Hej Soluna
Sådan havde jeg det sidste år i sommerferien og sådan havde min veninde det også.
Så hun søgte på “What to do in the summer vacation” og hun fandt en sej liste med en masse ting, man kunne lave. Fx kramme et træ, tage ud at ridde, holde bål-aften, bage-kage-dag, spilleaften, filmaften, lave sit eget fort/telt osv.
Der er mange sjove ting, du kan lave, selvom du ikke skal ud og rejse. Og hvis vejret bliver godt, kan du jo altid tage på stranden. Hvis du bor i nærheden af Vestbadet i Brøndbyøster/Rødovre eller Badesøen i Albertslund, kan du tager derned. 😀
Hilsen
Marie-Louise 15 år, BP
PS.
Hold øje med din kommunes sommeraktiviteter. Måske har de noget sjovt og/eller spændende, du kan tilmelde dig. /red.