Vild med en fodboldspiller

Hej BP. Det kan godt være at det her lyder lidt dumt men jeg håber at i kan hjælpe mig. I 1 år har jeg været vildt forelsket i en berømt fodboldspiller. Men nu har han så fået en kæreste og jeg er bare helt vildt ked af det. Jeg føler mig helt tom indeni og har ondt i maven. Jeg har ikke engang lyst til at spise! Jeg ved godt at det er dumt for han ved jo ikke engang at jeg findes og så er han også meget ældre end mig. Men jeg kunne bare ikke lade være med at tænke på ham og nu har jeg det bare så dårligt. Jeg vil helst gerne glemme ham men det er bare så svært! Lige nu der hader jeg ham faktisk men jeg kan bare ikke lade være med at tænke på ham. Jeg kan ikke engang falde i søvn om aftenen og når jeg så endelig gør det, så vågner jeg igen midt om natten på grund af det!

Hvad skal jeg gøre??? Jeg håber virkelig at i kan hjælpe mig.

Svar

Hejulykkeligepige.
Jeg tror, at vi allepå en eller anden måde har været igennemsådan en situation.
Mit bedste råd til dig må være, at du prøver at glemme ham. Jeg ved, at det kan være svært, mensom du selv siger: Han ved ikke, at du findes.
Og så tænk over,hvorfor mon du er så vild med ham.Måske du savner en kæreste?Hvis det er det, som du gør, såsnak lidt meddine veninder om det – spørg om de måske kender en dreng, som de tror, at du vil passe godt sammen med, og mest af alt: vær åben overfor de nye mennesker som krydser din vej.
Det vigtigste er, at du ved, at på et tidspunktså dukker der en rigtigdrengop, som kan holdedig tæt og alt muligt og som ikkebare er en illusion om en fodboldspiller.
Giv dig tid til at komme over det, men kom over det – og se dig om! Måske drengen, som du leder efter, står lige ved siden af dig! Og hvis ikke – så der er 10.000 fisk i havet, som venter på, at en sød pige som dig kommer forbi!
God sommer!
Julie, BP, 17 år.