Skiftede til privatskole

Nejj, man er ikke snob når man går på privatskole. Når man går der har man jo valgt det til fordel for en kommuneskole, hvor der skal være plads til alle, for min gamle klasse var der alt for meget uro og vi havde altid vikar. Det blev både mine forældre og mig godt trætte af. Parallelklassen var på samme måde.
Så derfor skiftede jeg og nu gå jeg i en meget rar skole og en god klasse hvor vi står sammen om næsten alt.
KUNNE I IKKE LAVE EN DEBAT OM SKOLERNE?
Hilsen
Laura 13 år

Svar

Hej Laura
Jam ALLE er meget velkomne til at komme med kommentarer til emnet KOMMUNESKOLER KONTRA PRIVATSKOLER! 🙂

Jeg går også selv på privatskole. Jeg kom fra en skole i en anden by og det er så meget federe!
Og jeg er ikke en nørd, eller en snob.
Hilsen
Emma 14 år, BP
PS. Skriv dit indlæg via hjemmesiden her eller send det til e-mailen: bornepanelet@albertslundbib.dk
Man må meget gerne være anonym, men vi skal kende din alder og dit køn 🙂 Vi glæder os til at se alle meningerne! 🙂 /red.