Skulpturerne i albertslund centret rykker

Vil lige sige at det rykker, alle de figurer der er i Albertslund Centeret lige nu. Kan I fortælle noget om kunstnerens budskab og hvor længe de skal være der? Jeg vil nemlig selv være kunstner engang.
Fra
Kaj Børge (dæknavn) 17 år

Svar

Hej Kaj Børge
Kunstneren er Jens Galschiøt. Jens har et ønske om, at vi mennesker respekterer hinanden uanset køn, race og religion. Skulpturerne i Albertslund Centret er lavet i samarbejde med foreningen Hjælpeløs.dk , som hjælper hjemløse med inventar og udstyr, når de får en bolig.
Skulpturerne skal stå der til den 24. juni i år.
Der ligger en gratis brochure på Albertslund Bibliotek, hvor du kan læse om kunstneren og skulpturerne, hvis du vil vide yderligere.
Du kan også gå ind på dette link og læse mere: www.aidoh.dk
Held og lykke fremover med din egen karriere!
Hvis du laver noget, så send os et billede af det.
Venlig hilsen
Julie 18 år, BP