Annas sommerferie

Hej, mit navn erAnna og jeg er 11 år. Jeg har ikke været på ferie i år for vi havde ikke råd!
Jeg synes det er synd for min mor for hun har ikke noget arbejde nu, hun blev fyret sidste år.
Men vi havde en hyggelig sommerferie for min mor er sød og god til at finde på ting, man kan lave som ikke er så dyrt.
Vi var for eksempel på Bakken tre gange og over at spise hos mors veninde flere gange og så var vi på cykelture mange gange hvor mor havde lavet nogle lækre madder i en madkurv. En gang var vi i Zoo-have, der er blevet så flot. Så var vi ude at bade ved Solrød, ja jeg kan næsten ikke regne ud hvor mange gange og det var vildt fedt.
Jeg havde min veninde med flere gange.
Så min sommerferie gik hurtigt.
Knuz
Anna

Svar

Hej Anna
Mange tak for din ferieberetning.Det var dejligt at høre(læse),om din sommerferie.
Håber at du har det godt tilbage i skolen.
M.V.H.
Christian 13 år. BP
PS. alle andre er også meget velkomne til at skrive om deres sommerferie. Alt er velkomment 🙂 Det eneste kraver, at vi skal kende køn og alder. /red.