Elsker julen og om traditioner

Nu nærmer julen sig og jeg GLæDER mig! 🙂 Elsker julen .. I år skal jeg til Silkeborg hos min mormor og morfar. vit ager derover lillejuleaften i bil. Alle børnene får gaver, ikke de voksne, men de skal hver købe en gave til ca. 50,- kr. og så spiller de om dem, det er skide skægt for dem og se på at de opfører sig som børn.
Det er blevet en tradition i vores familie.
Hvordan har i det med jul? Kan i også lide at holde jul og har i også nogen traditioner?? 🙂
Glæder mig til at høre fra jer.
Knuz
Anna-Lisa 14 år

Svar

Kære Anna-Lisa
Jul er fantastisk, vi elsker jul! December, sne og varm kakao, ja tak! En del af os skal skrive SRP (en rigtig stor opgave i 3. G), så vi har det måske lidt blandet med lige præcis denne december.
I Marie-Louises famiie har de en lidt speciel tradition; alle i familien får udleveret et lille lys, som de tænder på samme tid, og den, hvis lys går sidst ud, får en lille gave – det er en fed tradition!
I Freja og Lærkes familie har de en tradition gennem hele december – de er fire, så alle fire køber to gaver til hver af 25,- kr. På den måde får alle gennem hele december seks gaver frem til jul. En anden form for gaver end fx adventsgaver.
Hømmmm … I min egen familie har vi som sådan ikke nogen specielle traditioner – men vi har én. Selvom jeg er 18 år, stiller jeg grønd ud til nissen, og så ligger der en gave til mig! Hurra for den gode barndom!
Håber at du får en rigtig glædelig jul.
KH
Julie 18 år, BP