Faren virker fuld

Håber i kan hjælpe mig. Min far og mor er skilt og over hos min far syntes jeg, han virker fuld. Men han driller ikke.
Han siger til mig at jeg er i puberteten men jeg kan ikke lide han siger det.
Hjælp mig.
Fra L….. 11 år

Svar

Hej L.
Jeg synes, at du skal prøve at snakke med din mor om det, og fortælle hende, at du er utryg ved at bo/være hos din far.
Du kan også prøve at fortælle din far, at du ikke bryder dig om, når han siger til dig, at du er i puberteten.
Jeg håber, du finder ud af det.
Hilsen
Ruth 15 år, erhvervspraktikant på biblioteket
PS.
Når du skriver, at din far drikker? Mener du så, at han tager sig en øl eller et glas vin, når i sidder og spiser? Eller er det hele tiden, han drikker?
Hvis det er det sidste, må du sige det til din mor. Du hverken kan eller skal fortælle din far, at han drikker for meget. Det er jo et voksen-problem, og hvis du ikke kan klare at være hos ham, må din mor og andre vokse gøre noget ved det. Du skal i hvert fald ikke have problemer ved at være hos ham, hvis han ikke kan være ansvarlig og sød over for dig.
Men hvis det ikke er svar nok så skriv igen herind, ikk! /red.