Hun lugter lidt fiske-agtigt

Hej. Min kæreste lugter desværre ret meget dernede fra når vi har sex.Hun fortæller mig hun vasker sig hver dag, men når jeg hygger mig med hende, synes jeg faktisk at hun lugter sådan lidt fisk-agtigt?!
Hun bliver så sur når jeg siger det, skal jeg så droppe hende?
Hilsen
Niller 16 år

Svar

Hej Niller
Det er da vildt nedern, og det er forståeligt, at du synes det er ucharmerende, men det er meget forskelligt, hvordan piger lugter og hvor meget!
Så når hun siger, at hun vasker sig hver dag, kan det sagtens være rigtigt.
Når hun bliver sur, kan det godt være at hun bliver ked af det og pinlig berørt, men bliver sur i stedet.
Hvis det er, så er baby-wipes naturlige og meget nemme at have med, så hvis hun bruger sådan en før I har sex eller hygger, kan det være at det tager noget af lugten.
Ellers så kunne I prøve at gøre det i badet, så kan det være at lugten ikke er så slem.
Jeg håber at svaret hjalp lidt, ellers så skriv endelig ind igen!
xoxo
Amalie 17 år, BP
PS.
Hvis din kæreste bliver ved med at have en fiske-agtig lugt i skeden, kan det måske være en bakterie, der gør, at hendes sekret lugter sådan. Så må hun lige smutte til lægen og tale med ham/hende, så hun evt. kan få et par råd. Det er ikke farligt og hun kan selvfølgelig ikke gøre for det.
/red.