Bliver kaldt brilleabe

Jeg hedder Mxxxxxxxxxxxxx (slettet af red.) og jeg bliver kaldt Brilleabe.
Hjælp!
Hilsen
Drengen på 14 år

Svar

Hej Drengen på 14 år
Ved du hvad? De er nogle idioter, dem der driller dig!
Der er ikke noget i vejen med at have briller. Faktisk ser det sejt ud. Og det er måske det, de er misundelige over?

Du skal selvfølgelig ikke finde dig i det. Sig fra og lad som om, de er luft, så skal de nok blive trætte af at drille dig, når de kan se, at du ikke bliver påvirket af deres drillerier (selvom du inderst inde bliver ked af det).

Nu har du ikke skrevet, hvor længe det har stået på, og hvor det er, de driller dig. Men uanset hvad, skal du tage fat i en voksen og tale med ham/hende, som du kan lide og har tillid til. De må være med til at støtte dig! Du må også holde fast i dine gode venner, de er der for dig!
Det vil måske ikke være nogen dårlig ide, hvis du måske begynder at gå til noget efter sommerferien, der interesserer dig, Det kan være en sportsgren, spejder, en klub, musikskolen eller .. ? Her vil du møde nye venner, der har den samme interesse, og “oven i hatten” vil det give dig mere selvtillid, når du oplever positive ting og finder ud af, at du/man er rigtig god og dygtig til noget!

Hvis der ikke sker noget indenfor det næste stykke tid, så skriv endelig ind igen.

Sommerhilsner
Børnepanelet