Elsker at sidde ved sin pc

Jeg elsker at sidde ved min pc 🙂 Men nu siger min far, at jeg skal se at komme lidt ud, men det gider jeg ikke …

Kan han bestemme over mig om de?

vil gerne have en kvalificeret svar af jeg, som jeg kan vise min far.

S…. 15

Svar

Hej S….
Jeg ved præcis hvordan du har det, da jeg også selv har været i den position. Det var svært for min familie at forstå, da det oftes ikke betegnes som en hobby/fritidsinteresse, men mere tidsfordriv.Dog kunne min mor ikke gøre så meget, da hun ikke rigtig kunne tvinge mig væk fra noget jeg elskede!
Dog måtte det ikke stå i vejen for huslige pligter eller skole, da hun stadig er herre over internet-stikket/routeren.
Så prøv at snak med din far om, at så længe det ikke går ud over skolen eller ligende så du kan spille.
Dog kan jeg også forstå, at din far synes du skal lidt ud. Jeg tog til Lan parties, så jeg både kan spille og være social.
Man må godt være lidt snedig 😉
At tage i biografen kunne også være fedt, da det kun er et par timer og så er det også rart, at være lidt ude, selvom man ikke vil indrømme det. Hvis dine venner og dig ser en fælles serie eller film-serie, så kan I også holde film-aftner.
Men igen, din far skal ha noget forståelse indenfor gaming, før han kan acceptere det. Er sikker på, at han nok skal være cool med det en dag.
Måske skal han prøve, at spille computer selv, alle mænd elsker at spille skydespil. Måske noget battlefield eller CS:GO, hehe.
Good Luck, have fun,
Hilsen Marie-Louise 19 år