Blev holdt udenfor af de andre fra klassen

Da vi holdt afslutning i 9. …. holdt mine klassekammerater mig rigtig meget udenfor f.eks. omkring festen om aftenen, da de sagde, at der ikke var fest, men det fandt jeg ud af et par dage efter at der havde været!?
Jeg er meget ked af det og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, når jeg ser dem fra klassen?
Heldigvis skal jeg starte i 1. G efter sommerferien, og der er ikke nogen af de gamle, der skal gå 🙂
Men altså – mit problem ligger med de gamle klassekammerater.
Hva synes I jeg skal gøre/sige?
De bor jo i den samme by.
God sommer fra A.

Svar

Hej A…..
Det er jeg ked af at høre, og langt fra fair over for dig!
Jeg synes ikke, at du skal tænke mere på dem fra din folkeskoleklasse. Nu når du starter i 1. G, så finder du super mange venner!
Der kommer I på introtur og fester, som gør, at du føler dig godt tilpas!
Dem fra din folkeskoleklasse møder også nye venner, så man finder sjældent tid til sine gamle venner.
Da jeg startede i min nye klasse, der mistede jeg langsomt kontakten til dem, fordi der skete så meget nyt. Jeg har holdt kontakten med én person, fordi vi er så gode venner! Men der har da været uger/måneder hvor, at vi slet ikke har snakket. Vi bor også i en lille by, altså min gamle folkeskole, men jeg ser dem aldrig, da vi alle skal forskellige veje.
Jeg synes derfor, at du skal glæde dig til din nye klasse og en ny start.
Håber du får en god sommer!
Kærlig hilsen
Marie-Louise 19 år