Ved ikke hvorfor hun er ked af det

Jeg er en frisk pige på 13 år, som her på det sidste har været meget ked af det 🙁

Så vil I jo vide, hvorfor jeg er det, men problemet er, at jeg ikke ved det!

Som om jeg hele tiden har en klump i halsen og lidt mærkelig i maven.

Har I også haft det sådan?

Jeg har ellers en god hverdag og mine forældre er søde, som man har det med sine forældre.

Vi bor i et stort hus i Hillerød og min skole er ok.

Måske er det fordi, min mormor er indlagt med lungebetændelse?

Men ked af det er jeg altså.

Kh

Astrid

Svar

Hej Astrid
Det er jeg da ked af at høre! Jeg kan sagtens forstå hvorfor det er ubehageligt. Dog tror jeg dit eget bud mht. din indlagte mormor er ret godt. Det er helt naturligt at man kan blive ked af det eller nedtrykt når der sker noget med ens nære familie/venner eller bare folk man holder af. Jeg vil råde dig til at tale med nogen om det, det mest optimale ville nok være forældre eller ældre søskende, hvis du har sådan nogle. De kender dig bedre end de fleste andre, og kender også til situationen.Dog er der vigtigst bare at du får mulighed for at tale ud om det at du er ked af det, jeg vil anbefale en voksen, men om det er mor, far, tante, mormor, lærer eller lignende handler nok om hvad du vil være mest tryk ved. Dog er det jo ikke sikkert der er nogen årsag det kan lige såvel være hormoner eller andet. Det kan dog nok være en ide at snakke med nogen om det, specielt hvis det forsætter i længere tid.
Jeg håber svaret kan bruges, ellers er du meget velkommen til at skrive ind igen.
Hilsen
Olivia 15 år