Er flov over sin mor

Min mor er lidt skør for nogen gangen opfører hun sig som en, der er lige så gammel som min lillesøster. F.eks. går hun med korte kjoler, gamasher, fletninger og skaber sig når vi er ude at shoppe. Så jeg gider ikke gå ud og shoppe med hende mere, for jeg er mega flov over det.

Kan jeg gøre noget, så hun bliver normalt igen.

KH

Sussi 15 år

Svar

Hej Sussi
Jeg kan da godt se at det kan være irriterende især hvis man ikke selv er sådan.
Du kan fortælle hende det, sådan sætte dig og virkelig snakke med hende, virkelig fortælle hende hvor meget du hader at hun gør det. At du synes det er pinligt at gå sammen med hende når hun er sådan.
Selvfølgelig så kan hun blive lidt trist over at høre det, men tror hellere, at hun vil høre det, end at du ikke vil ses sammen med hende.
Du kan ikke gøre hende “normal” igen.
Ifølge hende er hun normal, og hun er ligeså normal som dig, men hun er bare anderledes.
Hun er stadig din mor jo, så du burde kunne fortælle hende det.
Dog kan man vel se på den lyse side, din mor er ikke helt vildt kedelig.
Håber du fik svar nok, ellers så skriv ind igen!
Kh Amalie