FORÆLDRENE SKÆNDES OG MOR ER AGGRESSIV

Mine forældre skændes alt tid. Min mor er meget aggressiv og min far mere stille og holder tilbage.

Det er meget ubehageligt når det skændes og jeg synes mest det er synd for min far. Så jeg ved ikke helt hvad jeg skal gøre.

Svar:

Hej

Det lyder virkelig ubehageligt. Jeg synes at du enten skal tale med din mor eller få et familiemedlem, der er tæt på hende til det. Hvis du vælger at tale med din mor selv, skal du huske på, at det ikke er din opgave at være den “voksne” og løse din mors og fars problemer. Udover det skal du være opmærksom på, at din mor måske ikke bdryder sig om, at du blander dig i hendes og din fars problemer.

Hvis du derimod ikke er helt tryg ved det, synes jeg at du skal tage fat i nogen fra familien, som hun er tæt med, så de kan tage det op.

I sidste ende skal du huske på, at du er et barn og det ikke er dit ansvar, at sørge for at løse dine forældres problemer.

Håber det løser sig

Vh Emma Oline

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.