Corona-dagbog

Hey læsere

Jeg håber i har det godt i karantænen at i ikke keder jer for meget at i passer på jer og jeres medmennesker og at i føler jer trykke ved hele situationen, for den er mærkelig. Her går tiden meget med det samme hele tiden, jeg sover spiser går ture, cykler mange ture til Valby for at se mine venner og familie på 1 meters afstand, træner lidt og laver lektier vi har også filmaften hver aften efter vi har spist sammen. Jeg har meget af dagen for mig selv når jeg træner sover og laver lektier men så er et hyggeligt at lave noget sammen med min familie om aftenen. Når jeg ikke har filmaftener med min familie ser jeg Netflix med en af mine bedste veninder mens vi snakker. Facetime er også noget jeg bruger flere timer på. Men syntes vi har maaange lektier for.

Corona og karantænen for mig har gjort mig meget taknemmelig for en masse ting i min hverdag jeg ikke har tænkt over jeg havde brug for, for man ved ikke hvad man har før man har ”mistet” det. Jeg er blevet taknemmelig først og fremmest for mit immunforsvar og helbred fordi jeg ville nok nemt kunne klare corona men også for tid med min familie min tid med mine venner og egentlig bare alle de ting corona har forhindret og jeg må heller ikke glemme skole, jeg troede aldrig jeg skulle sige det, men jeg savner næsten alt ved skole ud over mødetiderne.

Er også ret taknemlig for at Danmark gik i karantæne så tidligt for det har virkelig hjulpet meget i forhold til for eksempel Italien som gjorde det for sent. Jeg er også blevet taknemmelig for alle dem der gør en indsats og stadig er på arbejde for at hjælpe folk selvom de er i smittefare, min bedstemor for eksempel er på fordi hun plejer og passer folk der har brug for hjælp. Jeg har ikke rigtig læst om corona for der er så meget snak om de at man ikke behøves at få det af vide to gange. Og har det egentligt fint med det er blevet forlænget for det er for det bedste og jeg syntes faktisk tiden går meget hurtig og man har tid til at få styr på en masse ting. Jeg udnytter meget tiden på at få gjort ting færdig man ikke lige har tid til i hverdagens travlhed. Håber i alle har det godt og husk at efter karantænen kan i altid komme med til bp på Albertslund bibliotek kl 16-18.

M.v.h. Asta

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.