BANGE FOR CORONA

Hej BP

Jeg er bange for Corona og har svært ved t forholde mig til hvordan vi skal opføre os. Det er som om alle bare er vendt tilbage til normal, men der er vel stadig virus. Jeg har familie i New York hvor det står slemt til, men det er som om mine venner ikke tager det seriøst.

Kram
Den nervøse

Svar:

Hej nervøse

Jeg kan godt forstå du har et svært ved at forholde dig til det, det er ikke nemt, men det er noget vi alle må prøve. Det bedste du kan gøre, er at vaske og/eller spritte hænder, og holde lidt afstand i det offentlige rum.

Men det går fremad og landet bliver lukket lidt mere op. Der er ikke så meget andet at gøre end at følge hvad regeringen og din lærer siger.

Hilsen Frederik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.