Kunstuge med Børnepanelet

Vi her i BP har fået en fed mulighed for at lave et kunstindslag her i Albertslund. Det betyder at vi må bruge et rum/sted i byen, hvor vi med en kunstner (maler, sanger, digter, forfatter osv.) kan lave noget fedt med det her rum/sted. Hvis vi finder på noget fedt kan vi så få noget økonomisk støtte til at hjælpe med at stable det på benene. Samtidig med dette har vi også 40 års jubilæum. Vi vil derfor høre om nogle af jer eller nogle I kender, har nogle fede ideer til steder eller indslag vi kunne lave. I kan både skrive ind til os, enten på vores blog eller på vores instagram, eller I kan møde op til bp hver onsdag på Albertslund bibliotek fra 16-18, og præsentere jeres ide hvis I har lyst:) Indtil videre tænker vi på enten at lave noget med Vridsløselille Fængsel, Forbrændingen eller Biblioteket, men vi vil meget gerne høre det hvis I har andre ideer. Vi vil løbende holde jer opdateret på processen.

Vi håber at høre fra jer:)

Det lukkede Vridsløselille Fængsel skal sælges – men får de gamle  »Olsen-banden«-bygninger lov at bestå?

PS. så må I selvfølgelig gerne stadig skrive spørgsmål ind til os, vi skal nok sørge for at svare på dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.