Børnepanelet anbefaler

Film: Birds of pray
Den nye Harley Quinn film er lige kommet til Netflix og den er super god. Filmen kan godt være lidt voldelig for ældre seere, men den er ikke mørk ligesom den nye joker film, tværtimod er den lige så skør, sjov og farverig som Harley Quinn. Man følger et par kendte DC kvinder når de sammen skal prøve at holde sig i live og løse mysteriet om en forsvunden diamant.

Serie: Cobra Kai

Jeg er den voksne i BP, men jeg har fået lov til at anbefale serien denne gang. Jeg vil gerne anbefale COBRA KAI! Da jeg var ung så jeg filmen Karate Kid om den unge Daniel San der blev trænet i karate så han kunne forsvare sig mod skolens bøller, særligt Johnny Lawrence, der var den store skurk. Mange unge begyndte derefter at dyrke kampsport. I COBRA KAI følger man skurken der er blevet ældre og lidt af en taber, men man får også et andet mere sympatisk billede af ham. Derudover følger man også nogle unge teenagere der begynder at dyrke karate, som forelsker sig, har problemer og intriger. Så det er stadigvæk en ungdomsserie, som gør mig totalt nostalgisk og som giver mig lyst til at lave cirkelspark igen!

Bog: Percy Jackson
Percy Jackson serien er måske lidt gammel, men den er mega god hvis du kan lide fantasifylde børne/ungdomsbøger og mytologi. Den første serie i universet handler om Percy som er halv menneske og halv græsk gud. Den onde titan Kronos prøver at overtage verdenen og det er Percys job at rede dagen, sammen med hans venner Grover og Annabeth.

Aktivitet: Biografen

Nu hvor der snart er efterårsferie, kunne en aktivitet være at tage i biografen. Biografen er en god mulighed, for at se de nyeste film. Du kan tage dine venner/veninder eller din familie med og hyggedig med popkorn, slik og sodavand.

Musiker: Taylor Swift
Du har helt sikkert hørt om denne sangerinde. Hun har været relevant i lige så lang tid som hun har lavet musik, og det er der en god grund til. Der er mange der ikke gider at give hendes musik en chance fordi hun måske er lidt for tøset eller poppet, men vi mener dog at du stadig burde tjekke hende ud. I sommerferien udkom hun nemlig med et nyt album ”folklore” som tager os tilbage til hendes country råder med et nyt folkemusisk perspektiv. Tjek hendes sange ”New Romantics”, ”Paper rings” og ”Betty” ud, dem er vi vilde med!

Random: Te og kiks

Her hos Børnepanelet er det en tradition at spise kiks og drikke te. Det er specielt en god snack om vinteren med noget varmt og nogle kager/småkager til.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.