BOGANBEFALINGER

SPØRGSMÅL

Hvilken bog for unge vil i anbefale?

Mvh Ismaile

SVAR

Hej Ismaile 🙂

Det kommer selvfølgelig an på hvilken genre du mest er til? Jeg er selv helt vild med Percy Jackson serien, som starter med Percy Jackson og Lyntyven, hvilket en en slags fantasy bog der foregår i New York. Hvis du er til noget der er mere kort og nemt til, så prøv at læs Kopierne af Jesper Wung-Sung. Og hvis du er til noget lidt mere tøset men stadig spændende, så skal du helt klart læse Roser og Violer af Gry Kappel Jensen, som handler om en gruppe piger der går på en skole lig med Hogwarts, bare her i Danmark. Håber du får læst nogle gode bøger og udviet dine horisonter! Evt skriv tilbage til os hvis du vil have flere anbefalinger, jeg er i hvert fald selv lidt af en læsehest 🙂

Venligt hilsen Olivia Z.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.