EKSEN PÅ SAMME GYM

SPØRGSMÅL

Hvad gør man hvis man går på gymnasie nmd sin eks og har det ubehageligt, når man ser ham på gangen?

SVAR

Hej,

Først og fremmeste tusinde tak for dit spørgsmål, og jeg håber jeg kan hjælpe dig godt på vej

Jeg tror vi alle har prøvet at gå forbi vores eks, om det er på gaden, i byen eller på skolen, og derefter oplevet en klump i maven. Jeg kan personligt selv relatere til det, og hvis jeg havde mulighed for det, så ville jeg undgå steder hvor mine eks ofte ville begå.

Nu kender jeg ikke 100% din situation og hvordan dit forhold med din eks sluttede, men om det slutter godt eller dårligt, så gør det ondt. Desværre er der ikke alverdens man kan gøre med hensyn til din eks og skole problemet, da vi ikke kan fjerne ham fra hans uddannelse. Hvis du føler det hjælper og ikke er for besværligt, så prøv at undgå ham på gangen, hvis du ved hvor han normalt befinder sig. Jeg har desværre ikke så meget at sige udover det, fordi det er normalt at føle en stor sorg efter et forhold er afsluttet. Det tager lang tid at komme videre, og det kan for nogen mennesker tage flere år. Jeg synes altid at det hjælper at fjerne alle minder om ens eks, som fx billeder, tøj, gaver osv, fordi så bliver du ikke altid mindet om noget du ikke længere har.

Jeg ønsker dig alt held og lykke, og så husk på, at tid heler alle sorg.

Mvh,

Marie-Louise 24 år

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.