HIMMELRUMMET I LYS I MØRKET

SPØRGSMÅL

Hvordan har i bygget himmelrummet?

SVAR

Hej Selma,

Tusinde tak for dit gode spørgsmål.

Børnepanelet har samarbejdet med en kunstner, hvor vi sammen kom på idéen om at bygge himmelrummet. Børnepanelet ville gerne lave et hyggeligt sted, hvor man kan føle sig tryg og benytte sig af brevkassen. Himmelrummet afspejler også Børnepanelet, da vi alle er elsker farver og fest.

Selve konstruktionen af Himmelrummet er lavet af en masse plastik rør som er samlet lidt lige som et telt, og så har det dannet det vi kalder en iglo. Vi har beklædt den med en masse stof, som er blevet syet sammen, så det passede til igloen.

Indeni har vi været kreative med mere farverigt stof og en masse lyskæder, som giver rummet liv.

Mvh,

Børnepanelet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.