GOD VEN ER KED AF DET

SPØRGSMÅL

Jeg går på billedskole og 3 af mine venner går også på billedskole, og en af mine venner er ked af at vi alle går på billedskole. Hvad gør jeg?

SVAR

Hej

Det er jeg ked af at høre. Måske din ven kunne starte på Billedskolen sammen med jer? Hvis ikke, så kunne du prøve at arrangere en legeaftale sammen med alle dine fire venner, hvor i laver noget sammen efter skole.

Det kan være at din ven vil føle sig mindre ked af det, hvis de får lov til at være sammen med jer til noget andet. Måske du også kan prøve at lave noget alene i to en dag, så din ven ikke føler at de er ude for fællesskabet.

Håber I får det løst, og at i forsætter med at være kreative på billedskolen.

Hilsen, Olivia Z

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.