HVAD ER MENSTRUATION

SPØRGSMÅL

Hej Børnepanelet, 

Har et spørgsmål til jer. Synes det er dit pinligt, men har ikke rigtig forstået hvad menstruation er? Håber i kan hjælpe?

SVAR

Hej, 

Tusinde tak for dit spørgsmål, og jeg håber at jeg kan hjælpe. 

Menstruation er noget alle kvinder vil opleve, og det starter som regel i alderen fra 10 til 15 år, men det kan varierer fra kvinde til kvinde. Menstruation forekommer en gang om måneden, hvis dine æg ikke er blevet befrugtet. Derfor udstødes det fra din livmoder, og det vi oplever som menstruation. 

Hvis du har flere spørgsmål, så kan du altid vende det med eventuelt din mor eller sundhedsplejerske på skolen, som har en masse informationer og gode råd, da alle kvinder oplever menstruation forskelligt.

Mvh, 
Marie-Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.